FAQ items aan het laden...

December survival gids

Gratis survival gids met 15 tips voor jezelf én je kind om te ontspannen in de meest hectische maand van het jaar.

De decembermaand. Een mooie maand, met veel gezelligheid, stralende gezichtjes, fonkelende lichtjes.

Maar ook een maand met veel dagen die net even anders lopen dan “normaal”. Een maand met spannende activiteiten, niet altijd weten hoe de dag zal lopen, veel vragen en onrust.
Zeker wanneer je moeder bent van een (hoog) gevoelig kind kan de decembermaand op sommige momenten ook aanvoelen als een maand die je aan het overleven bent. Wat nou gezelligheid!

Om toch ook te kunnen genieten en ontspannen heb ik deze survival gids voor je samengesteld. Met hierin tips voor jezelf om te ontspannen en tips om je kind te helpen ontspannen.
Ik wens je, in de meest hectische maand van het jaar,, ook momenten waarin je wat extra aandacht aan jezelf besteedt.

Met de tips in deze gids gaat het je lukken!
Je ontdekt hoe je de tijd kunt vinden om ook echt te ontspannen.
Zodat ook voor jou deze december ontspannen is.

Veel plezier!

Liefs  Elisabeth van den Bos

Herkenbaar

Ik weet hoe het is om 24/7 zorgen te hebben om je kind en wat je kunt doen om je leven hier niet volledig door te laten beïnvloeden.

Een jaar lang bestond ons leven uit onderzoeken, afwachten en zenuwslopende uitslagen. Onze jongste dochter, toen 2 jaar, had onverklaarbare aanvallen van bewusteloosheid.
Ik stond altijd aan, alert. Ik moest sterk zijn van mijzelf. Angst, verdriet, boosheid, de vraag “God waarom!?”, Ik kropte het allemaal op. Als ouder wil je er 100% zijn voor je kind.  Maar dat gaat niet als je jezelf wegcijfert.

Ik ging stil staan bij mijn eigen verlangens en gevoel. Door niet meer sterk te hoeven zijn van mijzelf, ontdekte ik meer en meer de steun van mijn partner en mijn omgeving.

De aanvallen zijn nog niet weg, de zorgen ook niet. Wel leef ik meer vanuit mijn gevoel. Ik neem meer momenten voor reflectie en tijd voor mijzelf om op te laden. Niet dat alles nu vlekkeloos gaat, maar wel veel ontspannener en met meer plezier. En dat allemaal doordat ik besloot dat het nu tijd was voor mijzelf.
Mijn ervaring als Sociaal pedagogisch hulpverlener en mijn persoonlijke ervaring heb ik samengevoegd in coachpraktijk MAMA25.

Leer ook tijd voor jezelf te nemen en je goed te voelen zonder schuldgevoel. Start vandaag nog met het downloaden van de gratis survival gids en ga aan de slag met de tips!

Wil je meer?
De MAMA25 werkwijze is kort, prikkelend, transformerend en liefdevol.
Ik geef je het zetje om het anders te gaan doen en te luisteren naar je gevoel.