MAMA25 programma

De MAMA25 werkwijze is kort, prikkelend, transformerend en liefdevol.
Ik geef je het zetje om het anders te gaan doen en te luisteren naar je gevoel.
Om je weer wat vaker die stralende, prachtige, mooie vrouw te voelen die je bent. 

Wil je aan de slag?

Bekijk welk programma bij jou past. Binnenkort start ook het eerste online programma. Wil je hiervan als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de Relaxte mama summer guide en blijf vanzelf op de hoogte.

Ik wil eerst een gratis kennismakingsgesprek via skype of telefoon

Elisabeth liet mij nadenken over wat ík wil in het leven. Even heerlijk met mijzelf bezig zijn, bewust voelen hoe ik mij voel en hoe ik mij wil voelen. Er was een relaxte, open sfeer waardoor ik zelfs iets heel persoonlijks durfde te delen met vrouwen die ik niet ken.

Suzanna

De workshop was een ware traktatie qua entourage en materialen en ik ging met een persoonlijk droombord naar huis. De workshop leverde mij het besef op dat ik weer ruimer mag gaan ademhalen, dat alles wel loopt en niet perfect hoeft. Ik heb inzichten gekregen in mijn wensen en wat ik nodig heb als moeder om tijd voor mijzelf te maken. Heel fijn! Een aanrader.

Sandra

De workshop is echt een avond voor jezelf. Gezellig en inspirerend tegelijk. Elisabeth zorgt voor een fijne sfeer waarin ik open over mijzelf kan vertellen en mijn verhaal kan delen met de andere moeders. Veel herkenning. Mijn belangrijkste eye-opener is dat ik elke dag weer blijf genieten van iedereen die ik lief heb én dat ik mijn dromen wil nagaan.

Wat ik nodig heb om goed voor mijzelf te zorgen is met vriendinnen blijven afspreken, luisteren naar mijn gevoel, naast het zorgen voor mijn kinderen blijven werken en ontspanning pakken door te wandelen, filmpje pakken, de natuur in of bijv. naar de schoonheidsspecialist.

Diane

De workshop was fijn en confronterend tegelijk. Het ging een keer niet over mijn zoon met autisme, maar echt over mij. Door de vragen die Elisabeth stelde dacht ik over dingen na waar ik normaal niet aan denk. Vragen die ik normaal weg stop. Mijn belangrijkste eye-opener is dat ik meer ben dan alleen mama van.

Kim

De workshop geeft inspiratie. Echt even met je eigen verlangens bezig zijn. Doen!

Heel fijn hoe Elisabeth begeleidt en faciliteert. De workshop heeft mij bewustzijn opgeleverd. Stil staan bij je eigen dromen en verlangens als vrouw, je kunt het gewoonweg niet overslaan. Niet omdat het moet, maar omdat je het wilt.  Wat ik mee naar huis neem is dat ik wat liever wil zijn voor mijzelf en mij hierin niet laat afleiden door andere dingen.

Brenda
2019-07-31T19:24:35+00:00

1 op 1 Coaching

Sta je altijd “aan”, alert, in de zorgmodus? Cijfer je je eigen behoeftes weg in de zorgen voor en om je gezin? Je voelt: Dit moet anders! Ik help je in korte tijd met een verschuiving van complete focus op de ander naar focus op jezelf. Je kiest hiermee voor jezelf. Én je kunt er daardoor beter zijn voor je gezin.

2019-12-01T19:32:43+00:00

Jouw verlangens in beeld

Weet jij hoe je je in de meest ideale situatie zou willen voelen? Sta je daar wel eens bij stil? Dit kun je bereiken door het maken en lezen van je droombord. Ik begeleid je hierbij in een leuke, gezellige maar vooral leerzame workshop.

Wat een workshop met je kan doen, heeft Lisette heel mooi verwoord

Ik heb een workshop bij Elisabeth gevolgd, omdat ik beter voor mijzelf wilde zorgen. Er moest iets veranderen, maar wist niet goed hoe. Het maken van mijn droombord was het beginpunt van bewustwording en kiezen voor mijzelf.

Bij de workshop werd ik “verplicht” na te denken over vragen als: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat heb ik nodig?

Het effect van de workshop werkt door. Ik ontdek patronen in mijn leven, mijn relatie en rol als moeder. Ik kwam er achter dat ik veel doe voor anderen en mijn eigen gevoel en behoeftes daarin snel wegcijferde. Ik leer mijzelf steeds beter kennen en kijk positiever naar mijzelf.

Ik heb minder bevestiging nodig en ik heb meer zelfvertrouwen. Ik ben duidelijker in wat ik wel/niet wil en nodig heb. Mijn omgeving, mijn gezin is niet veranderd. Hoe ik naar mijzelf kijk en hoe ik mij voel wel. Daardoor veranderd die blik van mijn omgeving naar mij ook.

Elisabeth helpt mij inzien tijd voor mijzelf te maken, al is de dag nog zo druk. Sinds de workshop plan ik vaker een moment puur voor mijzelf en dit voelt goed.

Ik ben trots op mijzelf. Als ik nu in de spiegel kijk zie ik mijzelf als die mooie vrouw die ik werkelijk ben. Een mooie levensles die ik mijn dochters ook weer mee geef.

Meer weten of contact met Elisabeth?