Maak van jezelf prioriteit met MAMA25

Als jij continu jezelf volledig geeft dan blijft er uiteindelijk niks meer om te geven. Bewust tijd voor jezelf nemen zonder schuldgevoel betekent niet dat je minder van je kind houdt, dat je minder kunt zorgen. Als jij goed voor jezelf zorgt geef je juist een geweldige levensles door aan je kind en aan moeders om je heen.

Ken je dat gevoel?

  • Opgeslokt worden door de waan van de dag

  • Vaak moe, een (te) kort lontje en eindeloos gepieker

  • Dat je een hoop ballen in de lucht moet houden en er aan alle kanten aan je wordt getrokken.

  • Twijfels of je het wel goed doet als moeder

  • Dat je moeite hebt je grenzen aan te geven en nee te zeggen

  • Het gevoel alles maar half te doen en daar schuldig over te voelen

  • Heen en weer geslingerd tussen wat je denkt dat er van je wordt verwacht (door jezelf en anderen) en wat je diep van binnen voelt.

  • Snakkend naar een moment voor jezelf

Als moeder van een zorgenkind kun je jezelf ook nog eens allerlei zorgen maken over de juiste verzorging, benadering, behandeling. Je staat continu op scherp. Je bent streng voor jezelf. Want je voelt heel sterk: mijn kind is afhankelijk van mij, ik ben verantwoordelijk voor mijn kind en hoe het zich voelt.

Je bent aan het overleven. Je zet een masker op en gaat weer door.
Diep van binnen voel je:

Dit moet anders!

Hoe kan ik je helpen?

Coaching is altijd persoonlijk. Bekijk de mogelijkheden.

2019-07-31T19:24:35+00:00

1 op 1 Coaching

Sta je altijd “aan”, alert, in de zorgmodus? Cijfer je je eigen behoeftes weg in de zorgen voor en om je gezin? Je voelt: Dit moet anders! Ik help je in korte tijd met een verschuiving van complete focus op de ander naar focus op jezelf. Je kiest hiermee voor jezelf. Én je kunt er daardoor beter zijn voor je gezin.

2019-12-01T19:32:43+00:00

Jouw verlangens in beeld

Weet jij hoe je je in de meest ideale situatie zou willen voelen? Sta je daar wel eens bij stil? Dit kun je bereiken door het maken en lezen van je droombord. Ik begeleid je hierbij in een leuke, gezellige maar vooral leerzame workshop.